Dates d'interès 
Límit inscripcions: 11/4/2024 Formulari d'inscripció
Límit abstracts: 14/01/2024 Formulari d'abstracts

Salutació

Benvolguts/des,

Ens complau convidar-vos a la propera XLI Diada Pneumològica que es realitzarà els dies 25, 26 i 27 d’abril a l’Auditori Eduard Toldrà a Vilanova i la Geltrú, organitzat pel servei de Pneumologia del Consorci Sanitari Alt Penedès - Garraf.

En primer lloc, volem agrair a la Junta de la SOCAP la confiança rebuda per dirigir el comitè organitzador de la XLI Diada. El servei de pneumologia al Consorci Sanitari Alt Penedès - Garraf neix de la recent fusió dels hospitals d’aquestes dues comarques. És un orgull per nosaltres poder organitzar aquesta Diada en aquests primers anys de vida, assumint aquesta tasca amb molta responsabilitat i respecte.

És per això que estem treballant amb molta il·lusió i amb tot el desig perquè aquesta Diada arribi a la qualitat científica de les precedents i al mateix temps, serveixi per estimular les relacions científiques i personals dels participants.

Com a novetat, aquest any hem volgut donar una major importància a la Jornada de Recerca Bàsica, realitzant-la de manera paral·lela el divendres, amb una conferència inaugural conjunta. Aprofitarem aquesta trobada per tractar un tema de molta actualitat i preocupació com és la repercussió del canvi climàtic en la salut respiratòria. Com altres anys, mantindrem el curs d’actualització per Atenció Primària, esperant aconseguir tant èxit d’assistència com en anteriors edicions.

Així mateix, us volem convidar a conèixer el Garraf i l’Alt Penedès, dues comarques plenes de patrimoni, tradició i cultura. Volem que aquest moment de retrobament de la pneumologia tingui un emplaçament únic emmarcat a la terra del vi i del cava i en una finestra meravellosa al mediterrani.

Per acabar, volem agrair la col·laboració de tots els ponents, moderadors i assistents de la Diada, ja que sense el vostre interès i generositat no seria possible tenir un programa de qualitat. Tanmateix, volem destacar l’esforç i la inestimable ajuda de la indústria farmacèutica per la seva col·laboració que permet mantenir una formació continuada d’excel·lència en una època de tants canvis i dificultats.

Us esperem a tots i a totes.

Benvingudes i benvinguts a la XLI Diada Pneumològica.


Daniel Huertas Almela